Jordomsejlerne næsten klar

Carsten og Vinni Breuning er nu ved at være klar til at tage afsted på deres livs tur jorden rundt i sejlbåden. En masse vigtige ting er blevet ordnet, og kun “mindre” ting som at rydde huset, pakke båden og lidt andre “detaljer” mangler nu.

Vi har mødt dem igen inden de tager afsted om 12 dage, og netop i dag begyndte solpanelerne at virke.

Carsten and Vinni Breuning are now getting ready to taking off on the trip of their life around the world in a sailboat. A lot of important things have been sorted out, and only “minor” things like cleaning the house, packing the boat and some other “details” are missing now.

We have met them again before they leave in 12 days and just today the solar panels became functional.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.