Hvad skal der ske med Orlogsmuseet?

Efter at Nationalmuseet og Søofficerforeningen og Farvandsvæsenet flyttede ud af henholdsvis Orlogsmuseet og Søkvæsthuset, blev begge bygninger samt Heibergernes “havehus” købt af Lennart Lajboschitz i 2015.

Vi har spurgt Lennart Lajboschitz om planerne for bygningerne.
There are 4 comments

Add yours
  1. Victoria Trolle-Millbrath

    Hvordan kan jeg bedst udtrykke min beundring for dit projekt, og for din respekt for kultur og historie? Måske ved at sige, at jeg ville ønske, at jeg boede tættere på Søkvæsthuset og Christianshavn, og havde mulighed for at flytte ind i en af lejlighederne.
    Jeg er ærkeårhusianer, opvokset med Den gamle By, og med en veneration for “historiens vingeslag”. Jeg er gammel marinehjemmeværnsmenneske, og har skrevet om fru Heiberg, da jeg læste dramaturgi. Så derfor føler jeg mig taknemmelig over, at du vil bevare et stykke Danmarkshistorie. Og når jeres Bed and Breakfast engang åbner, vil jeg gerne være en af de første, der kommer og overnatter.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.