christianshavn sommerhimmel

Midsommer

Uanset det ikke har været meget sommer endnu, er der dog en ting, vi kan være sikre på hvert år – de lyse nætter. Men også de er meget snart på retur; i morgen er det den længste dag, og så er vi på vej den anden vej igen…

Midsommeren fejres traditionen tro på Christianshavn hvor Christianshavns Beboerhusforeningens bål ved Kilometerstenen (på vej ud af Christianshavn mod Amager) og ved Bådudlejningen. Sidstnævnte har Vinnie Who til at spille kl. 20.30, og kl. 22.00 tændes bålet og båltale afholdes af Camilla Sløk. Hun vil tale om skyld og ansvar, da hun mener at netop disse emner kan kædes sammen med traditionen Sankt Hans.

 

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.