luftfoto-zoom-595-lynetteholmen

Høring om Lynetteholm

Den store nye ø udenfor Refshaleøen, Lynetteholm, som skal kunne rumme 30.000 nye købanhavnere når den står færdig om 30-50 år, er i høring i øjeblikket. Så langt væk som i Malmø arbejder interessanter i sagen på høringssvar, som vil blive sendt til Københavns Kommune. I Malmø er det Miljøagenturet der planlægger at indsende høringssvar med appel til det fælles havmiljø der er i Øresund.

Du kan se mere om høringen her og du kan akkurat lige nå at være med: sidste frist er den 25. januar.

Svend Aage Schiermacher, christianshavner og ingeniør, har gjort sig sine egne overvejelser om projektet og har især fokuseret på de trafikale konsekvenser som tidligere trafikingeniør. Læs han svar her.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.