hal c

Bliv testet for corona i Hal C (til 31. jan)

På mandag åbner to nye pop up testcentre. På Christianshavn og Nørrebro. Og der håbes på at mange vil lade sig teste, så epidemien kan holdes under kontrol – og især den mere smitsomme variant B117. Myndighederne opfordrer blandt andet alle, der går på arbejde, til at lade sig teste jævnligt. Du finder testcentrene her:
Christianshavn, Hal C, Arsenalvej 6. Åbent hver dag fra 10-17. Her kan du både få kviktest og PCR-test i halsen.
Hal C lukker igen 31. jan.

Det oplyser Asbjørn Kaasgaard fra Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv.
There is 1 comment

Add yours
  1. Birte Pedersen

    Hej Alle
    Til oplysning har de rent faktisk ikke noget at lave nede i Hal C, derfor kære Christianshavnere, tag jer nu samme og besøg hal C så vi kan opnå en normal tilværelse, det trænger vi i den grad. Bedste Hilsen Birte P. Voldboligerne


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.