Christianshavnerprisen 2018: Birte Pedersen

Birte Pedersen har boet 34 år på Christianshavn og ikke ligget på den lade side. Kort efter hun ankom, blev hun medlem af Christianshavns Lokalråd, og hun var her involveret i sager som Krøyers Plads, Idrætshallen på Arsenaløen og broerne over kanalen. Men derudover er hun også en drivende kraft i den “Socialfilantropiske Forening Bien” og endnog i Christianshavns Kvarter, ligesom hun selv konstant har en række sager kørende med Københavns Kommune som fx flere bænke ved kanalen, muligheden for at gå langs kanalen uden parkerede biler, trafikken på volden osv. Hun er en ildsjæl og et energibundt og en meget værdig kandidat til Christianshavnerprisen.
There are 2 comments

Add yours
  1. Morten Lind

    Kære Birte
    Kæmpe, kæmpe tillykke med prisen. Det er fuldt fortjent efter alle de mange års utrættelig indsats for vores bydel – og alle de gode historier du fortæller hér. Jeg glæder mig til at overvære selve prisoverrækkelsen lørdag den 18. august – midt i byfesten.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.