carsten vinni chamela

Verdensomsejlerne i Chamela, Mexico

Carsten og Vinni Breuning, christianshavnere og verdensomsejlere, er i Mexico. Mens de var i Alaska, besluttede de at nu ville de ikke sejle længere væk (stort set heller ikke muligt..), men det betød på den anden side ikke at de ville tage den direkte vej hjem.

Nu er de i Mexico og rapporterer fra en lille mexikansk strandby på deres blog. To andre opdateringer fra Mexico er her og her.

Alt i alt har de erfarne sejlere tilbagelagt mere end 30.000 sømil, siden de for snart længe siden stævnede ud fra deres bådplads bag Operaen i København. Om få dage – den 29. maj –  har de været væk i 7 år, men det er “ingenting”, siger de og nævner at de har mødt sejlere derude, som har sejler i 25 år! Men for de fleste, selv garvede, sejlere er 7 år stadig en meget lang tur, og I betragtning af den store opgave, må man sige at alene det faktum at de begge stadig er i live, er rigeligt til at hævde at turen har været en success. Men Vinni og Carsten også har oplevet lidt trængsler undervejs. En af dem er at sejlturen er dyrere end forventet. De skriver “at overholde et budget som langturssejler, det er ikke lykkedes for os, og heller ikke for alle de langturssejlere vi har mødt undervejs, uanset hvilken budgetstørrelse der har været lagt, inden man tog afsted” i en opdatering med refleksioner over turen.

 

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.