foxy.jpeg

Foxy Festival – Reffens 4-dages festival med musik og mad

4-dages festival med musik og mad

Reffen præsenterer for andet år i træk sin egen festival, Foxy – deres årlige hyldest hyldest til mad og musik!
Foxy Festival hylder den gode mad, læskende øl og fantastiske musik. Festivalen løber af stablen fra torsdag den 26. maj til søndag den 29. maj – og det er som altid ganske gratis at deltage! Live musik, økologiske fadøl, street food fra alle verdenshjørner, et DJ-program fordelt på flere scener og en vild natklub – er alle elementer, som i år udgør programmet for Foxy Festival på Reffen.
”På Reffen spiller musikken altid – og musikken spiller en væsentlig rolle for stedet og vores identitet.” fortæller Ruben Passer, direktør på Reffen – Copenhagen Street food. ”Med festivalen ønsker vi at skabe et nyt rum og en ny scene for oplevelser, mangfoldighed og fællesskab i musikkens tegn.” 3 scener – mange genrer I år er fokus i endnu højere grad at hylde lokale artister og give musikken et frirum.
På Reffen ligger programmet klar, og henover de 4 dage spiller både DJs og livemusikere med samlet set 22 navne, der spiller både ved vandet, i sandet og i natklubben, Werkstatt. Kom med på en musikalsk rundtur på Foxys tre scener. Udforsk nye toner, stemninger og genrer, når Reffen byder op til magiske oplevelser.
Kom med på en musikalsk rundtur på deres tre scener med blandt andre live-koncerter fra GOSS, Melissa Inya og DJ-sets fra Angebot og Eden Burns.

Goss har siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa. Hans første egen headlinerkoncert i Amager Bio var af højeste kaliber. Du kan glæde dig til vildskab og scenetække, når Goss indtager scenen på Reffen.
EDEN BURNS fredag den 27. maj kl. 00.00 Den New Zealandske DJ & producer, Eden Burns er revolutionerende indenfor house musikken, og hans DJ-sets bliver beskrevet som “joyful curveballs and blissful reveries”. Det bliver en aften fyldt med overraskelser, glæde og høj energi. Han er udgivet på prominente labels og har spillet i de fjerneste afkroge og hippeste klubber verden over – nu besøger han Werkstatt, så vær klar til at danse og feste med.
MELISSA INYA (LIVE) lørdag den 28. maj kl. 20.00 Melissa Inya spreder jazz, R&B, disco og funk over Reffen. På Foxy-scenen kan du glæde dig til et melankolsk og soulet lydunivers akkompagneret af funky basrytmer, klaver, orgel, svævende synth og bluesguitar. Stilen er både poppet og lækker med et sjælfuldt personligt udtryk, så du kan godt glæde dig til at fyre den af til hendes live-optræden.
BETTE (LIVE) søndag den 29. maj kl. 19.00 Den danske upcoming artist, Bette giver os en live-optræden med sit nysgerrige pop og R&B-univers. Det bliver en stripped down session med den københavnske jazzguitarist Johannes Wamberg. Vi glæder os til at opleve den funklende r&b-stjerne i fantastisk symbiose med Johannes, en erfaren musiker, der har spillet med utallige jazzmusikere og legender.
Praktisk Dato: 26. – 29. maj
Pris: Gratis Læs mere om Foxy på Reffens hjemmeside: reffen.dk

Program
TORSDAG DEN 26. MAJ 16:00 // Ruben P Scene: Stranden 16:00 // Mads Dalholt Scene: Roséline 19:40 // Ruben P Scene: Stranden
FREDAG DEN 27. MAJ 16:00 // Mumsfilibaba (DJs) Scene: Werkstatt Outdoor 16:00 // Henrik Rex Scene: Roséline 16:00 // Frederick Lehmann Scene: Stranden 19:00 // Anders Midtgaard Scene: Werkstatt Outdoor 20:00 // GOSS (LIVE) Scene: Mainstage 21:00 // Frederick Lehmann Scene: Stranden 22:00 // DJ City Scene: Werkstatt Klub 00:00 // Eden Burns Scene: Werkstatt Klub 02:00 // David Garset Scene: Werkstatt Klub LØ
LØRDAG DEN 28. MAJ 15:00 // DJ Rosé Scene: Roséline 16:00 // SinanSounds Scene: Werkstatt Outdoor 16:00 // DJ Disse Scene: Stranden 18:00 // Mayanna Scene: Werkstatt Outdoor 20:00 // Dalholt Scene: Werkstatt Outdoor 20:00 // MELISSA INYA (LIVE) Scene: Mainstage 21:00 // DJ Disse Scene: Stranden 22:00 // Angebot Scene: Werkstatt Klub 00:00 // BUDA Scene: Werkstatt Klub 02:00 // Krøi Scene: Werkstatt Klub
SØNDAG DEN 29. MAJ 14:00 // 14:00 // Kris Percy Scene: Stranden 17:00 // Benster Scene: Stranden 19:00 // BETTE (LIVE) Scene: Mainstage 20:00 // Benster
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.