irma-x-vibskov_maj-22_1.jpg

Henrik Vibskov designer for Irma

Fra den 30. maj kan borgerne i København finde en limited edition-kollektion fra den danske designer og multikunstner Henrik Vibskov, når de besøger deres lokale Irma. Kollektionen består af stofnet af overskudsstof fra Vibskovs tidligere kollektioner – og den ikoniske kinasko, der har fået nyt design. Designnyhederne vil være at finde blandt smør, mælk og fisk i butikken, da Irma ønsker at demokratisere kunsten og gøre den tilgængelig for alle.

Borgerne i København kan fra den 30. maj få danske designnyheder med i kurven, når de besøger Irma. Den historiske og kvalitetsbevidste butikskæde præsenterer nemlig resultatet af et stærkt samarbejde med multikunstneren; Henrik Vibskov. Den talentfulde kunstner er et af de helt store danske designnavne, som nu har designet en lille kollektion, der består af en række unikke stofnet skabt af overskudsstof fra hans tidligere kollektioner – og ikke mindst en nyfortolkning af Irmas ikoniske kinasko. Kinaskoen har i mere end 50 år været Irmas ikoniske skoklassiker, der er kendt i de fleste hjem – og skoen er blevet gjort til et kunstværk til fødderne med Henrik Vibskovs nye design. Den danske designer er nemlig anerkendt for at bygge bro mellem netop kunst og mode, hvilket er tydeligt i hans meget farverige og mønstrede print – som også er kendetegnet for hans kollektion for Irma. Den nye kollektion vil være at finde i butikken blandt smør, mælk og fisk – kollektionen har nemlig til formål at demokratisere kunst ved at gøre det tilgængeligt for alle.
”Kunst hører ikke kun til på museer og på catwalken – hengemt i glasmontrer og for de få. Den skal ind i hverdagen og ned på fødderne. Derfor har vi også glædet os umådeligt meget til at præsentere dette samarbejde med Henrik Vibskov – en helt særlig og meget beundringsværdig kunstner – som har kastet sin kærlighed og kreativitet udover et udvalg af vores elskede hverdagsobjekter”, fortæller Lise Hørdam, der er Marketingchef i Irma.

Det er Irmas første samarbejde med en modedesigner, men butikskæden planlægger flere af disse fremover.

Du kan købe Irma x Vibskov-kollektionen fra den 30. maj i butikkerne i København.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.