mosaik.jpg

FEDTEKÆLDERENS NYE MOSAIK

Fedtekælderens nye mosaik er nu blevet færdig efter en længere kreativ proces. Mosaikkunstner Pia Skak Mortensen fra GLAD SOL, har på bedste vis inddraget Fedtekælderens gæster og frivillige så meget i processen, som det har været muligt i en Coronatid. Da først vi var blevet enige om mosaikkens motiv og farver gik det forholdsvis hurtigt med at klippe glasset i mindre stykker, og montere glasstykkerne i mosaikken – et ad gangen.
Projektet er støttet af Social- og Ældreministeriets ‘Oplevelsespulje’, med henblik på at støtte den under Corona epidemien hårdt ramte oplevelsesindustri, samtidigt med at også socialt udsatte mennesker skulle have glæde af midlerne. På den baggrund er der fra oktober til december blevet holdt workshops i varmestuens åbningstid med de af Fedtekælderens gæster, der havde lyst til at deltage. Andre har fulgt med og givet input fra sidelinjen.
Tak til Pia Skak Mortensen og Social- og Ældreministeriet for at give de mennesker, der til dagligt besøger Fedtekælderen noget at glæde sig over. En af Fedtekælderens gæster sagde da han så mosaikken: ‘ Når jeg ser fiskestimen der svømmer mod lyset, giver det mig håb og fornyet energi.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.