image.png

Kom og tænd lys i mørket for naturen på Amager Fælled på søndag d. 6. februar

KOM OG TÆND LYS I MØRKET FOR NATUREN PÅ AMAGER FÆLLED
Det er hårdt at se træer og buske blive fældet på Amager Fælled, som det er sket i den seneste uges tid. Men vi giver ikke op! Vi fortsætter kampen mod planerne om at bygge en hel ny bydel midt i Amager Fælleds unikke natur med et rigt dyre- og planteliv. Derfor indkalder vi til familievenlig demonstration og fakkeltog søndag den 6. februar klokken 16 på Bjerget på Amager Fælled. Der vil være taler, musik og andre indslag, inden vi danner en kæde med fakler ned ad Bjerget og langs med det nu indhegnede planlagte byggeområde. Kom med og vis modstand! Hele Amager Fælled skal bevares.
Vi udleverer fakler på dagen. Der vil i øvrigt være salg af støttetøj på dagen, så vi kan vise, at vi er mange, som støtter op om bevarelsen af byens vilde og grønne åndehul. Del meget gerne begivenheden med venner og familie. For mere info, følg dette link: fb.me/e/2k8n1EMyA
Arrangeret af Amager Fælleds Venner Danmarks Naturfredningsforening København Dansk Ornitologisk Forening København
sammen med vores gode venner og støtter: Miljøbevægelsen NOAH Fiskerhavnens Venner Miljøbeskyttelseorganisationen Extinction Rebellion Stop Lynetteholm Klimaaktivist- og Performancegruppen Becoming Species Arternes Ambassade København Danmarks Naturfredningsforening København UngThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.