facade-m.-cykler.png

Hjemløs for en aften – besøg varmestuen Fedtekælderen på Kulturnatten 15. okt. i tidsrummet kl. 18-23

Fedtekælderen byder indenfor i varmen en kold oktober aften hvor vi serverer varm gullasch (også uden kød). Se fotoudstillingen ‘Usynlige øjne’ lavet af mennesker, der lever på kanten eller helt udenfor samfundet, hør om arbejdet og mød de frivillige, der dagligt sikrer at mange udsatte mennesker hver dag kan få dækket deres allermest basale behov. Eneste krav for at komme ind i varmen er kulturpas. Et Kulturpas koster 95 kroner og giver fri adgang til alle Kulturnattens arrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i hele Hovedstadsområdet kl. 16.00-04.00. To børn under 12 år kører gratis sammen med en voksen. Du kan købe dit Kulturpas i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet. Se Kulturnattens salgsteder her<www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Information/Her-saelges-Kulturpas>.

[kklogo] Varmestuen Fedtekælderen Overgaden oven Vandet 6a 1415 K www.kirkenskorshaer.dk<www.kirkenskorshaer.dk/>
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.