02Nordatlantens_Brygge_PR-foto_Torben_Eskerod (1)-kopi

Strikkefestival i hjertet af Christianshavn

Pakhusstrik, strikkefestivalen som hylder den nordatlantiske strikkekultur, er tilbage for 8. gang og åbner på fredag den 10. september 2021.

Pakhusstrik foregår på Nordatlantens Brygge, et kulturhus for Island, Færøerne og Grønland og bærer festivalen præg af det. De medvirkende strikkedesignere stammer især fra de tre lande, men der også nogle danske. Og årets største navn må nok være Lærke Bagger, strikkedesigneren som har gjort strik moderne og sjovt igen med slagord som ”Just tie knots” og ”Carpe Diem”.

Skuespillerinderne Trine Gadeberg, Christiane G. Koch og Ditte Hansen fra podcasten ”Mens vi strikker” holder en salon og live-show, hvor alle tilskuere bliver tilbudt en særlig drink lavet af Grønlandsk Gin. Desuden kan man høre foredrag og oplæg med bl.a. islandske Gudrun Bjarnadottir, grønlandske Qiviut og færingerne Jóhanna av Steinum og Katrina i Geil

Down-town strikke-walk
Festivalen skydes i gang med en ”strikke-walk” fra Kongens Nytorv til Nordatlantens Brygge, hvor deltagerne kan både strikke imens de går og samtidig være sine egen modeller og stritte ned Nyhavns ”catwalk” i strikketøj. Festivalåbningen om fredagen byder desuden på indslag fra Grønland og Færøerne, hurtigstrikkerkonkurrence og særlige tilbud i garnboderne, som holder åbent hele weekenden

For at deltage i Pakhusstrik skal du købe en billet til de adskillige foredrag og workshops, men der er gratis entré til garnboder og den særlige strikkecafé både lørdag og søndag. Du kan købe garn fra alle tre lande på stedet.

Lær mere på nordatlantens.dk/pakhusstrik

PAKHUSSTRIK 2021
10.-12. september

nordatlantens.dk/pakhusstrik

Nordatlantens Brygge

Strandgade 91

1401 København K

Danmark

For yderligere info kontakt venligst:

Festival- og projektleder
Ásta Stefánsdóttir (cc)
Mobil: +45 2623 1618
Mail: asta@bryggen.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.