byens-plantetorv.jpg

Høstweekend på Refshaleøen

I weekenden den 11.-12. september inviterer Byens Plantetorv på høstweekend med hyggelige aktiviteter for hele familien. Her vil det blandt andet være muligt for at lave sit eget fugleskræmsel eller smukke lygter af roer, når den rå maskinhal omdannes til et kreativt værksted for børn og barnlige sjæle.

Bladene er så småt ved at blive gule, og efteråret melder sin ankomst lige om lidt. Det markerer Byens Plantetorv i weekenden den 11. og 12. september, hvor Københavns nye grønne mekka inviterer til høstweekend. Her har vil den smukke rå bygning på Refshaleøen danne rammer om nogle hyggelige efterårsaktiviteter for hele familien. Lørdag og søndag fra kl. 14-17 vil drivhuset blive fyldt med krea-ting, popcorn og saft, som både børn og voksne kan kaste sig over. Her kan man blandt andet lave sit eget fugleskræmsel, lave lygter af roer og male akvarel med naturens farver. Er du ikke i det kreative hjørne, er det stadig værd at besøge Byens Plantetorv i weekenden. Lørdag skyder plante-mekkaet nemlig også gang i et høstudsalg, hvor de mange smukke planter, der pryder de rå rammer på Refshaleøen, kan købes med hjem til ekstra gode priser.
Høstweekend i Byens Plantetorv finder sted i weekenden den 11.-12. september. Du kan se det fulde program på www.byensplantetorv.dk.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.