FB_IMG_1623068688410

STOP Lynetteholm – aktionen starter kl. 15.00.

STOP Lynetteholm – aktionen starter kl. 15.00, tirsdag d. 8/6-2021, Amager Strandpark (Øresundsvej)

 

Til stede vil være Medlemmer af Borgerrepræsentationen fra Enhedslisten (Gorm Anker Gunnarsen), Alternativet (Troels Christian Jacobsen) og Københavner Listen (Tommi Raalind, kandidat til KV2021, Kent Madsen, kandidat til KV2021, Peter Dits Christensen, løsgænger i BR))

 

Vi laver vores første tværpolitiske event i morgen i Amager Strandpark, hvor vi deler flyers ud, STOP Lynetteholm samt partipolitiske flyers, og taler og infomere folk om projektet.

Folk får her hele palleten røde, blå og grønne partier så de kan frit vælge hvilket parti de ønsker skal repræsentere dem, dog med det fælles ønske at stoppe Lynetteholm projektet.

 

Det er første gang at både røde, grønne og blå partier går sammen for at informere byens borgere om vanvidsprojektet Lynetteholm.

Målsætningen er at skaffe et GRØNT flertal i KK’s Borgerrepræsentation frem mod KV2021 så flertallet af byens borgere 76% som er imod flere vanvidsbyggerier, også bliver afspejlet i stemmefordeling og sammensætningen af BR.

 

Vi håber at se i morgen  – vi starter kl. 15.00 – Nordspidsen af Strandparken, på hjørnet af Øresundsvej og Amager Strandvej og så arbejder vi os hele vejen

Mvh

Tommi Raalind

Københavner Listen

Phone: +45 4095 0315

e-mail: hubba@mail.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.