_MMM4590-1200px

GRØD åbner på Christianshavn 

Fotos: Grød

GRØD åbner nu i et nyrenoveret lokale på Prinsessegade 23.

Den første grødrestaurant åbnede i 2011 på Jægersborggade på Nørrebro af grødkongen Lasse Skjønning Andersen med en mission om at give de gamle, danske grødtraditioner nyt liv. Nu 10 år senere åbner den 10. restaurant i Lasses eget nabolag, nemlig Christianshavn, hvor han selv bor med kone og søn.

“Det er ekstraordinært specielt for mig at åbne den 10. GRØD restaurant netop på Christianshavn. GRØD runder 10 år og vender hjem til skønne Christianshavn. Det er en drøm, der går i opfyldelse!”, siger Lasse Skjønning Andersen

Havregrød til 5 kr.

GRØD slår dørene op torsdag d. 6. maj på Prinsessegade 23, 1422 København. Det bliver fejret med havregrød toppet med deres populære karamelsauce, ristede mandler og frisk æble til kun 5 kr. kl. 8.00-10.00. Der vil desuden være gratis kaffe til de første 100 gæster i køen og gratis mundbind til alle.

Foruden luksushavregrød serverer GRØD også grød i andre former som chiagrød, gulerodsrisotto, svampebygotto og meget mere, inspireret af sæsonens råvarer, og produkterner er overvejende økologiske.

GRØD Christianshavn har åbent mandag-fredag kl. 8:00-21:00 samt lørdag og søndag kl. 9:00-21:00.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.