DSCN0766

Lærken er kommet, men har ikke noget sted at bo

Foto: Birte Pedersen

Sanglærken er ankommet til Lærkesletten på Amager Fælled, men den har ikke længere et sted at bo. Hvor den tidligere sang, er nu indhegnet, klar til at bygge boliger til københavnerne, og her til morgen kunne man se arbejdsmænd udføre GPS målinger på området.

Men dermed er ikke alt sagt, for ifølge Gorm Anker Gunnarsen, medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten, er det stadig muligt at trække byggetilladelser tilbage og han foreslår derfor at der laves en vejledende folkeafstemning om bebyggelsen.

For at byde lærken velkommen, havde Amager Fælleds Venner i dag inviteret pressen til at høre den synge, og et overraskende stort antal repræsentanter havde taget imod tilbudet. Det blev også til lidt civil ulydighed, hvor nogle af deltagerne satte sig på indkørselsvejen til byggeområdet og derved spærrede adgangen til Fælleden. Noget fremmødt politi gjorde dog ikke noget for at forhindre det.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.