Ved Vagthuset i Torvegade 13.06.2019 2

Nyt fra Christianshavns Historisk Forening og Arkiv

Vagthuset, Torvegade 75 har åbent for salg af bøger mv. og afhentning af gratis materialer lørdag den 12. december  og lørdag den 19. december 2020 kl. 13 – 15. Herefter er der lukket indtil den 9. januar 2021.

Gå på opdagelse på vores www.chrarkiv.dk”>hjemmeside og i vores database. Der er mange foredrag, billedserier,film  og dokumenter

Anerkendelsespris
Vores forening er indstillet til Christianshavns Lokaludvalgs Anerkendelsespris for 2020.
Forslaget lyder: Hermed vil jeg gerne på det varmeste anbefale “Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv” til modtagelse af “Anerkendelse Prisen Christianshavn 2020”.  Lokalhistorisk forenings ildsjæle udfører et på mange måde ganske unikt og beundringsværdigt arbejde i bydelen, med en helt overvældende række af interessante årlige kulturelle og lokalhistoriske arrangementer og bogudgivelser samt desuden åbent hus hver lørdag i vagthuset. Dette formidable arbejde fortjener en grundlæggende opmærksomhed og dyb anerkendelse fra alle, der holder af Christianshavn, og jeg vil derfor hermed indstille Chr Arkiv til årets Anerkendelsespris fra Lokaludvalget 2020.

Christianshavns Kvarter  – christianshavnskvarter.dk  –  sender prisuddelingen direkte den 23. januar kl. 13 2021

Der er indtil videre corona-restriktioner til den 28. februar 2021. Det gør det svært at planlægge forårsprogrammet.

Vi regner med at udsende programmet omkring 1. februar. Men følg med på hjemmesiden.

Med ønsker om et godt nytår

Asbjørn Kaasgaard
Christianshavns Lokalhistoriske Forening & Arkiv
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.