broens skojtebane

Broens Skøjtebane lukker for i år

Det skriver STEPHANIE BRINK HARCK, som arbejder med presse & kommunikation hos Broens Gadekøkken. Hun skriver videre:

Efter statsministerens pressemøde mandag har vi besluttet at lukke Broens Skøjtebane i dag, onsdag den 9. december kl. 20.00.

Vi lukker skøjtebanen, fordi vi ikke længere mener, at det er forsvarligt at holde den åben. Skøjtebanen har været enormt populær, og vi frygter, at den kun bliver endnu mere populær, nu hvor antallet af fysiske aktiviteter i København bliver færre.

Samtidig er skøjtebanen en udendørsaktivitet på et restaurationsområde og derfor svær fortsat at drifte, når alle vores barer og madboder i gadekøkkenet nødvendigvis skal lukke. For at undgå, at den står og bruger unødig energi og ressourcer lukker vi i dag og piller den ned allerede i løbet af næste uge.

Vi vil gerne sende en stor tak til jer for at være med til at gøre vinter- og julesæsonen på Broens Skøjtebane magisk og mindeværdig.

Heldigvis har vi fået lov til at åbne Broens Gadekøkken igen til marts 2021. I kan derfor allerede nu se frem til julesæsonen 2021, hvor vi gentager succesen og åbner Broens Skøjtebane igen.

Mvh
Stephanie
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.