Vagt ved Ønsketræet

Har du overskud? Trods Juletravlhed og Corona.

OPDATERING 16.12.2020

Kære Alle

Nu lukkes Amager centret ned og dermed Rotary på Christianshavns mulighed for at stå ved Ønsketræet og samle ind til grønlandske børn. Vi har i dag holdt online klubmøde og selv samlet 1900 kr. ind til projektet.
Så har du overskud og mulighed, så kan der doneres via MobilePay til nr. 30646722. Et hvert beløb modtages med glæde.
Glædelig jul til alle

Kære læser

Christina Lyng og jeg stod ved Ønsketræet i dag og der var mange som kom hen og fik en lille snak.

Rotary klubben på Christianshavn samler ind til fordel for grønlandske børn. Vi står ved Ønsketræet i Amager centeret, hvor der tidligere blev samlet gaver ind til fordel for ønsker fra foreningen Barnets Glæder. Vi er lykkeligvis allerede nået i mål med at opfylde alle de ønsker vi har fået, så derfor vil vi bruge resten af december på at samlet ind til fordel for grønlandske børn. Dette er noget, som står vores hjerter meget nært i Rotary klubben på Christianshavn. Det beløb vi får samlet ind, vil blive doneret ubeskåret til foreningen MANU, som bl.a. udgiver børnebøger på grønlandsk. Se mere om MANU her: https://lnkd.in/ex-e3tm

Medlemmerne af Rotary står hver dag et par timer ved Ønsketræet i Amager centret og fortæller om både formål med den konkrete indsamling og lidt om Rotary i almindelighed. I lørdags stod Christina Lyng og jeg ved Ønsketræet (bar ansigtsskærm og sprittede ofte hænderne af) og der var mange som kom hen og fik en lille snak og som donerede lidt af deres overskud. Fra 20 til 200 kr. I alt fik vi ca. 900 kr. på 2 timer. Tak til alle.

Har du også lidt overskud til at hjælpe grønlandske børn, kan du sende et beløb via mobile pay til: 30 64 67 22 (Niels Piil, vores kasser). Alle beløb vil blive modtaget med glæde. Og del gerne med dit eget netværk. “Mange bække små gør en stor år”.

Glædelig jul til alle.

Mvh

Henrik Goldschmidt

Christianshavn-Slotsholmens Rotary Club.

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.