Untitled_1.4.1

Joanna-Huset åbnet i dag

Indenrigs- og socialminister Astrid Krak åbnede i dag officielt Joanna-Huset på Overgaden oven Vandet, på den øverste etage i Stanleys Gaard. Joanna-Huset har været tre år undervejs og slår så i morgen dørene op for målgruppen: unge under 18 år, som ikke har andre steder at være. Børnene kan være anonyme, eller de kan vælge at opgive deres identitet, så deres hjemkommune kan orienteres om deres situation.

Men det kan jo være svært at have et problem i Skagen med et børnehus på Christianshavn, så Christianshavns Kvarter spurgte ministeren om hun kunne forestille sig ideen udbred til resten af landet. Se herunder hvad hun svarede fra sengekanten i børneværelset.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.