jazz-tuedays_2020.jpg

Jazz på Reffen

Reffen har allieret sig med radiovært og connaisseur, Jonas Visti, der har sammensat et line-up af jazzartister med alt fra de unge traditionalister og den betaorienterede jazz til den mere eksperimenterende scene. Udgangspunktet har været, at programmet skal repræsentere den danske jazzscene så bredt som muligt og vise et udklip af alt den fantastiske jazz, der gemmer sig i København. “Vi er derfor også stolte af at kunne præsentere et tirsdagsprogram, der giver plads til nye og spændende artister og samtidig er med til at slukke københavnernes tørst efter musikoplevelser,” fortæller Frederik Schlütter, Eventmanager hos Reffen. Koncerterne kan opleves på Reffen hver tirsdag i august:
11. AUGUST // KALAHA Kalaha er måske en af de grupper i Danmark, der er sværest at sætte i genremæssig bås. Her får du både inspirationer fra techno, vestafrikansk funkmusik og jazz. Det er med andre ord en genremæssig smeltedigel, du ikke vil gå glip af.
18. AUGUST // DAWDA JOBARTEH TRIO Dawda Jobarteh spiller ikke kun smukt på sin vestafrikanske harpelignende kora, han skriver også virkelig smukke tekster. Til koncerten på Reffen spiller han sammen med perkussionist, Sal Dibba og Preben Carlsen. Hvad de kommer til at spille på dagen, er en overraskelse.
25. AUGUST // YELLOW SPOON Yellow Spoon er en dansk duo, du skal holde skarpt øje med i den nærmeste fremtid. Her møder jazzen hiphoppen på en intelligent måde, hvor både det fede beat og den fotte melodi får lov til at leve. Det er både stramt og løst i udtrykket, og duoen formår at trykke på fere følelsesmæssige knapper. Radiovært og connaisseur Jonas Visti Jonas Visti er radiovært på P8 Jazz og DJ’er derudover i hele landet, hvor han spiller til alt fra lounge arrangementer til festivaller og natklubber. Han er stor jazzentusiast og har brugt sin smag og viden om jazz til at sammensætte jazzprogrammet på Reffen.
Alle koncerterne afholdes på Reffen fra kl. 17.00 og det er gratis at deltage
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.