vinni carsten breuning

Land i sigte ..

11. juli:

kære alle,

Vi begynder at kunne ane enden på denne lille saga – der er 324 sømil tilbage til fastlandet (USA). Så det betyder noget med 3 døgn. Derefter er der en 60 sømil op gennem strædet og så kan Capri anker op.
Det bliver dejligt – vi tager nok et par nætter i en marina lige når vi kommer ind for at få vasket tøj, taget et ordentligt brusebad og få gjort Capri rent fra den ene ende til den anden.

Der er også nogle småting der skal repareres og så kan vi tage på oplevelse!

Kulden er utrolig her ombord på båden – vi venter bare på at det er vores tur til at kravle under dynen.

Kh til alle,

Vinni og Carsten

Torsdag den 8. juli

Verden har ikke ændret sig siden sidst. Vi tager stadig kun tre-timersvagter pga kulden. Der er omkring 14 grader hernede i salonen om natten. Vejrudsigten siger vi får meget dårlige vejr i nat – næsten kuling, men heldigvis varer det kun 12-15 timer – derefter burde vi have mere fredsommelige tilstande indtil vi kommer ind.

Ser er “kun” 550 sømil tilbage, så det ligner mandag at vi anduver fastlandet. Godt det samme – vi trænger til at komme lidt i land.

Vi tog begge bade idag – hold op hvor det var koldt – der er noget der heder WIND CHILL og det var ikke sjovt at sidde ude på badeplatformen og vaske sig. Vinni tog også et og hun kan, som i ved, bande som en sømand, hvilken hun gjorde.

Men det var dejligt bagefter da vi havde fået rent tøj på og fået varmen lidt igen.

Ellers er alt godt her og vi er ved god mod.

vinni og carsten
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.