broens-skojtebane-1.jpg

Du kan nå det endnu

Broens Gadekøkken afslutter vintersæsonen med masser af skøjtning og fastelavn for børnene

Gennem vintermånederne har Broens gæster kunne nyde godt af skøjtebanen, men søndag den 23. februar er det sidste chance, inden skøjtebanen lukker ned for denne vinter og derfor skal hele ugen udnyttes til det allersidste. I forlængelse af lukningen, fejrer Broens Gadekøkken samme dag fastelavn for børnene, så foråret bliver sparket i gang.

Gratis lån af skøjter til skoler og fritidshjem – og ½ pris af skøjteleje til studerende!
Vintersæsonen afsluttes på Broens Skøjtebane med rig mulighed for at snurre en tur på isen en sidste gang. Broens Gadekøkken vil gerne give mulighed for, at alle kan få så meget ud af skøjtebanen som muligt, og derfor vil der være gratis skøjteleje for alle skoler og fritidshjem den sidste uge inden Broens skøjtebane lukker ned for denne vinter. Det foregår i tidsrummet kl. 10.00-17.00 alle hverdage i uge 8.

Der vil også være mulighed for at komme væk fra studiebøgerne og tage studiegruppen under armen for studerende, som medbringer gyldigt studiekort kan leje skøjter til halv pris alle dage i hele åbningstiden.

De to næste weekender bliver der også mulighed for at børnene kan få testet hockeytalentet, når skøjtebanen åbner en time tidligere for børn under 10 år til en gang fri ishockeytræning på banen. Derfor vil skøjtebanen på lørdage og søndage fra kl. 9.00-10.00 være forbeholdt de børn, der vil spille ishockey. Der kræves ingen tilmelding, så længe man selv medbringer puk, stav og beskyttelsesudstyr. Der vil ikke være en træner tilstede, så derfor skal junior medbringe sin egen voksen.

Fastelavnssjov med tøndeslagning og kostumer på isen på skøjtebanens sidste åbningsdag
Samme dag som Broens Skøjtebane takker af afholder de en traditionel fastelavnsfest for børnene med tøndeslagning og masser af godter til børnene. Fastelavnsfejringen er naturligvis gratis at deltage i. Katten slås af tønden kl. 12.00-13.00, hvor tønderne selvfølgelig er fyldt med slik og frugt til børnene. Tøndeslagning foregår under halvtaget i læ for mulig regn. og det vil naturligvis også være muligt at købe mad og drikke til at varme sig på, hvis kulden bider. Her kan også de mindste børn være med, da der vil være en tønde for aldersgrupperne 2-4 år, 4-7 år og 7-12 år. Tønderne er tilpasset aldersgruppen, så også de mindste børn har mulighed for at slå tønden ned selv. Traditionen tro bliver der efterfølgende kåret en kattekonge og kattedronning, og der vil være flotte præmier til vinderne. I dagens festlige anledning vil der være gratis skøjteudlejning til udklædte børn og barnlige sjæle. Til dem, der skulle være kommet afsted uden udklædning, er der selvfølgelig også mulighed for at få en lille maske på og deltage i festlighederne.

I resten af skøjtebanens åbningstid vil det som altid være gratis for alle at skøjte, hvis man medbringer egne skøjter, ellers koster skøjteleje 50 kr. pr. time. Skøjtebanen er åben for alle fra kl. 10.00-20.00 søndag til torsdag, og fra 10.00-21.00 fredag og lørdag. Et lille udvalg af Broens madboder og barer har fortsat åbent som normalt.

Gratis lån af skøjter til skoler og fritidshjem
Alle hverdage i uge 8 fra kl. 10-17 (først til mølle)

½ pris af skøjteleje til studerende
Alle dage til og med den 23. februar.

Ishockey-træning for børn under 10 år
Lørdage og søndage fra kl. 9-10
Medbring stav, puk og beskyttelsesudstyr og en voksen

Fastelavnstøndeslagning
Fra kl. 12.00-13.00. Det er gratis at deltage. Der er gratis leje af skøjter til udklædte børn og barnlige sjæle hele dagen.

Dato: Skøjtebanen er åben til og med 23. februar til kl.20. Fastelavn fejres fra kl.12.00-13.00
Sted: Broens Gadekøkken, Strandgade 95, 1401 København K
Find mere information om Broens Gadekøkken her: thebridgestreetkitchen.com/press/
Kontakt: Rikke Madsen på mail: rem@broensgadekoekken.dk <mailto:rem@broensgadekoekken.dk> eller telefon: 42406979
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.