https://christianshavnskvarter.dk/wp-content/uploads/2019/12/juletrae-1050x590.jpg

Ny sendetilladelse til Christianshavns Kvarter

Tak for i år, for jeres indlæg, billeder, kommentarer, for at vi måtte filme hos jer og ikke mindste fordi I fulgte med på Christianshavns Kvarter. Men vi ses også næste år, for Christianshavns Kvarter fik uden dramatik fornyet sin sendetilladelse for 2020-2025.

I de sidste fem år har vi sammen med Christiania TV haft sendetilladelse til “ikke-kommercielt TV i MUX1-pakken”, altså lokalt tv, og det har været sendt på Kanal Hovedstaden. Det slutter med årets udgang, men vi fik som sagt en ny, der starter 1. januar. Vi vil derfor også fremover at være at finde i kabel-tv-pakkerne, foruden naturligvis her og på DK4, som vi også leverer til.

Vi er lige nu ved at lave et program om Danmarks lydarv og passende til højtiden er her et par lydklip fra Det Kongelige Biblioteks arkiv.

Det allerførste lyd, der blev optaget i Danmark, er lagret på voksvalser. Her er et eksempel fra 1907 (Julen har bragt velsignet bud)
Julen har bragt _ fonograf 1907

Den findes også med sang af operasanger Aage Thygesen
Julen har bragt Aage Thygesen

Med dem ønsker redaktionen god jul og minder om at vi fra i morgen går mod lysere tider og det land og den sommer, vi vel alle forbinder med Danmark:
I Danmark er jeg født Axel Schiødt
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.