P1024040

Mangler du en cykelvogns-kaleche eller to?

Der er organiserede cykelvognstyve på spil på Christianshavn. Husk altid at låse jeres cykelvogne for og bag.

Under et morgenmøde torsdag morgen midt i december, trak en/flere ualmindeligt frække tyve afsted med Fedtekælderens næsten nyerhvervede elcykelvogn. Den har vi svært ved at undvære, da mange af varmestuens frivillige er langt over 70 år og har brug for den når der skal hentes varer til at bespise de ca. 100 mennesker, der dagligt besøger Fedtekælderen.

Derfor var det med stor bestyrtelse, at vi opdagede at cyklen var væk. Vi drog straks ud at lede efter den og fandt den i en nærliggende gård, camoufleret med en sort kaleche. Ganske snedigt da vi ikke har kaleche på vores cykelvogn og derfor ikke troede det var vores. Prøvede dog lige nøglen for en sikkerheds skyld.

Der lå yderligere et par kalecher i cykelvognen, som kan afhentes i Fedtekælderen om du i nyere tid har mistet en sort kaleche. Ring til Sharon 22863776 og aftal afhentning.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.