Udstilling af affaldssorteringsløsninger

Vil du have styr på dit affald?
Så kom forbi Havnegade for enden af Herluf Trolles Gade lørdag den 1. juni fra kl. 11-15. Her kan du se og høre om forskellige sorteringsløsninger til hjemmet og få inspiration til nem, enkel og praktisk affaldssortering. Som københavner kan du også søge om tilskud til nye beholdere og systemer til indendørs sortering.
Vores affald er en vigtig ressource, der kan genanvendes og udnyttes til nye formål. Det sparer en masse værdifulde råmaterialer, energi og CO2 og er gavnligt for miljøet og de kommende generationer. Din sortering nytter! Så sæt kryds i kalenderen og lad os hjælpe hinanden med at få styr på vores affald.
Udstillingen understøtter projektet “KBH sorterer” fra Københavns Kommune, der skal gøre det nemmere for byens borgere at affaldssortere Følg med på kommunens hjemmeside kbhsorterer.kk.dk/, hvor du inden længe vil kunne læse mere om ordningen, om hvordan du ansøger samt få tips og tricks til din sortering.
Link til Facebookbegivenhed:
www.facebook.com/events/345058339541716/
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.