Christianshavns Kanal 01_opt(2)

Bytte Bytte, til Christianshavn

Vi ønsker rigtig meget at bytte til Christianshavn.

3 værelses andel på Frederiksberg, og 2 værelses andel på Østerbro, byttes til minimum 3 værelse andel på Christianshavn, Max. andel kr. 1.700.000, boligydelse max. kr. 6.500 inkl. varme.

3 værelse stuelejlighed på det centrale Frederiksberg, med egen forhave og egen terrasse ud til hyggelig fælles gårdhave. Køkken i halvåben forbindelse med spisestue med udgang til terrassen. Køkkenet indeholder opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med skabsvæg samt stue med brændeovn. Badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Ideel for par, men kan også bruges som delelejlighed. Der er katte- og hunde tilladelse. 1 minuts gang fra Sankt Jørgens Sø, ca. 10 min. gang til Vesterport st. og Forum st. 83 kvm., boligydelse kr. 6400, andelsvurdering kr. 1700000.

Lys 2 værelses (oprindelig 3 værelser) på 3. sal i roligt kvarter på Østerbro. Indeholder stue, soveværelse, toilet og køkken. Mulighed for indretning af bad (tegninger forefindes) pt. bad i kælderen. Endvidere tilladelse til udvidelse med stor altan (6×1,5 m). Andels vurdering kr. 1.232.100, boligydelse 4200 inkl. varme og internet.

Henvendelse til Mette Wolf på : mettewolf2@hotmail.com eller 27 28 39 11

Billeder af boligerne nedenfor.                            Frederiksberg.

Østerbro.

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.