anna mee allerslev (B)

VALG 2013: Anna Mee Allerslev (B)

”Jeg er født i Korea, men har haft hele min barndom og opvækst i Greve. Jeg flyttede til København som 19-årig for at læse statskundskab og har siden boet og elsket København.

Website: allerslev.tumblr.com
da.wikipedia.org/wiki/Anna_Mee_Allerslev
Party: Radikale Venstre

Uddannelsesmæssigt er jeg BA.scient.pol (statskundskab) og BA.jur (jura). I KL arbejdede jeg med at kortlægge og optimere kommunale arbejdsgange. Allerede dengang var beskæftigelsesområdet et af de mest overregulerede områder. Vores mål var at forenkle processerne og skabe tid til selve jobindsatsen, selvom det var svært inden for lovgivningens meget bureaukratiske rammer. Det er sjovt at tænke tilbage på min første tid som konsulent i KL nu, hvor jeg arbejder med at forbedre jobindsatsen helt konkret hver eneste dag.”
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.