Nishandan Ganesalingam (K)

VALG 2013: Nishandan Ganesalingam (C)

Jeg bor i Ørestad og er kandidat til Københavns Borgerrepræsentation. Jeg vil gerne have flere familieboliger, flere institutionspladser, billigere parkering, bedre idrætsfaciliteter, og flere kulturtilbud i Ørestead

Party: Konservative

Konservative

De konservative værdier er familien, (folke-) kirken og kongehuset. Vil sikre gode forhold for erhvervslivet. De konservative er for EU, men vedtog i september 2013 et mere skeptisk EU program. Står for en ”stram, men ansvarlig” indvandrerpolitik. Har været med til at gennemføre højere straffe og terrorberedskab. Vil forebygge ungdomskriminalitet. Vil bevare et stærkt dansk forsvar, stærkt engagement i NATO. Vil deltage i militæraktioner i udlandet. Vil bekæmpe terror. Det skal generelt kunne betale sig at arbejde, og partiet vil styrke den almene faglighed. Flere motorveje men også mere kollektiv trafik.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.