sisse welling (SF)

VALG 2013: Sisse Welling (SF)

Jeg hedder Sisse Marie Welling, jeg er 27 år og budgetordfører for SF på rådhuset. Jeg læser historie på Københavns Universitet og bor på Nørrebro med min mand.

Website: http://www.sf.dk/parti
Party: Socialistisk Folkeparti

København er Danmarks yngste by, men mange unge har svært ved at finde et sted at bo. Jeg har, som budgetordfører, blandt andet sikret byggeriet af to nye kollegier. I alt kommer der næsten 4.000 nye ungdomsboliger de næste år. Det er en god start, men det er langt fra nok. Derfor skal vi bygge mere og hurtigere.
Samtidig ser vi, at alt for mange unge ender uden en uddannelse, fordi de ikke kan få en praktikplads. Vi skal kræve af de virksomheder, der vil handle med København, at de tager lærlinge. Vi får brug for flere faglærte i fremtiden.

Socialistisk Folkeparti

Billigere og bedre almene boliger. Tilhænger af EU, vil afskaffe forbehold, men vil ikke have euroen. Anstændige forhold for indvandrere. Alle religioner lige i Danmark. Bedre hjælp til ofre af kriminalitet, bedre forebyggelse af ny kriminalitet. Vil styrke børn og unges adgang til kultur og idræt. Ligeløn, flere kvinder i bestyrelserne. Billigere togkort, udfasning af fossilt brændsel. Vil hæve skatten og bruge det til fx to lærere pr klasse fra 1. – 3. klasse. Bedre forhold for syge og førtidspensionister. Bedre sygehuse. Mere ulandshjælp. Bedre forhold for virksomhederne. Bedre forhold for de gamle. Nul kemi i mad, legetøj mm.

http://www.sf.dk/parti/sf-kobenhavn/politikere/kandidater-til-borgerrepr%C3%A6sentationen/sisse-marie-welling
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.