ikram sarwar (A)

VALG 2013: Ikram Sarwar (A)

Ikram Sarwar har siden 2005 været medlem af Københavns Borgerrepræsentation, hvor han er næstformand for den socialdemokratiske gruppe på Rådhuset samt beskæftigelses- og integrationsordfører.

Party: Socialdemokraterne

I perioden 2005-2009 var Ikram sundhedsordfører sideløbende med hvervet som næstformand for gruppen. Han har tidligere repræsenteret Nørrebrokredsen, men er i dag opstillet i Københavns 3. Kreds – Indre By.

Ikram sidder i bestyrelsen for Københavns Tekniske Skole og Væksthus Hovedstadsregionen, og er derudover medlem af KLs arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg. Ikram er uddannet læge med speciale i almen medicin, og arbejder til daglig på Hvidovre Hospital. Han bor i Ørestaden sammen med sin kone Norin Yasmin og deres 3 børn

Socialdemokraterne

Partiet er meget gammelt, 140 år, og udsprunget af fagbevægelsen. Det er en stærk tilhænger af EU og mener at flygtninge skal behandles værdigt. Det er interesseret i at bevare miljøet og omstille produktionen i grøn retning. Mere offentlig trafik. Det vil sænke skatten på arbejde og fryse skat på boligen fast. Arbejder for en bedre folkeskole og bedre institutioner. Og for at flere uddanner sig. Vil forbedre konkurrenceevnen. Vil gøre det offentlige mindre bureaukratisk og reformere aktivering, kontanthjælp, fleksjob og førtidspension. Politikerne, ikke lægerne, skal styre sundhedstilbud.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.