Foto – John Poulsen I

VALG 2013: John Poulsen (K)

Cand polit 1972. 1972-l986 Forlagsleder (Forlaget Tíden) 1986-1989 Forretningsfører (Land og Folk), Vurderingsformand 1977-2002. Siden 1996 kulturredaktør på bladet Kommunist.
Website: dr.dk/nyheder/

Party: KommunisterneKommunisterne
Nye skoler, gratis måltid mad i skolen. Udrulning af demokrati, så foreninger og andre der har ”fingeren på pulsen” kan få indflydelse på deres lokalområde. Alt arbejde der udføres for kommunen skal være til overenskomstmæssige vilkår. Stop for privatisering af kommunale opgaver. Uacceptabelt at der findes hjemløse. Mindre privatbilisme, mere offentlig transport. Flere cykelstier og letbaner. Bedre idrætsfaciliteter, feriekolonier, ungdomsklubber. Løsning af de unges boligproblemer. Bedre hjemmepleje, billigere mad, gratis transport, hvis den offentlige ikke kan bruges. Opgør mod økonomiske bindinger som Budgetloven og Eu’s finanspagt lægger på kommunen.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.