overgaden-folly_anna-sofie-mathiasen_overgadenf_041_photo-by-david-stjernholm-.jpeg

Kunst og Juleklip på O – Overgaden: Juleklip søndag d. 17. dec. kl. 13-15

Anna Sofie Mathiasen. Foto: David Stjernholm
Pingviner, stjerner og vildfarne jordskokker: Alternativ julepynt med udstillingsaktuelle Anna Sofie Mathiasen
Kom forbi O – Overgaden søndag d. 17. december kl. 13-15, hvor du kan gå på opdagelse i Anna Sofie Mathiasens udstillingsunivers på O – Overgaden; en indendørs have fyldt med figurer, som vi i workshop med kunstneren vækker til live som vinterophæng og julepynt af papir, akvarel og collageteknik.
Klippe-klistre-værkstedet er åbent på O – Overgaden mellem kl. 13-15 denne søndag. Alle er velkomne til at kigge forbi. Det er gratis at være med – ligesom det er at se de to aktuelle udstillinger af Anna Sofie Mathiasen og Cassie Augusta Jørgensen.
Anna Sofie Mathiasens udstilling _Folly_ på O – Overgadens overetage er udformet som en stor indendørs have af tegnefilmsinspirerede animationsfilm, skulpturer og tegninger fyldt af pingviner, en skildpaddeven med glitrende skjold, frodige blomsterbuske, vildfarne jordskokker og meget andet. Her kan du gå på jagt efter figurer til dine klip og ophæng i et kunstnerens udstillingsunivers og små, korte tegnefilm, der med sine pointer om mental sundhed og terapeutisk havebrug – i finurlig Cirkeline og Pingu-inspirerent stil – taler til både voksne og børn.
O – Overgaden Overgaden neden vandet 17 DK-1414 København KThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.