kapitel-13_eremitageslottet.jpg

De magiske mursten

Ny dansk børnebog om arkitektur og bolighistorie
Maya skulle egentlig bare køres hjem fra Nordjylland til Ørestad. En hyggelig dagstur med morfar. Og Gerda selvfølgelig – morfars gamle, røde sportsvogn. Men morfar elsker at tage på afveje. Og han elsker huse. Så pludselig befinder Maya sig i alle mulige hjem. Hvor konger, købmænd, bønder og arbejdere har boet eller sat deres ben. Morfar viser Maya et væld af måder, vi har boet og bygget på – og stadig gør det i dag. Og undervejs får hun nye venner. Nogle med mere i bagagen, end hun aner. Det bliver en sommer, Maya sent vil glemme. De magiske mursten er et tempofyldt roadtrip gennem Danmark og arkitekturhistorien.
Bogen udkommer i forbindelse med, at København er udpeget som arkitekturhovedstad af UNESCO i 2023 og er generøst støttet af Realdania, Toyotafonden, Politiken Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansen Fonden, Bergiafonden og Dreyers Fond.
De magiske mursten Skrevet af Majken Astrup med illustrationer af Emil LandgreenThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.