sommerlyd_funkycircus_reffen_2021_lubuko-80.jpeg

Reffen åbner den 24. marts

Foto: Rolands Varsbergs

Reffen åbner den 24. marts og inviterer til stor åbningsweekend.
Reffen har banket, bygget og booket de sidste mange måneder og gjort klart til en ny sæson, der byder på smækre nye barer og street food-køkkener, et udsøgt musikprogram og magiske solnedgange. Fredag den 24. marts klokken 11:30 sparkes der gang i løjerne på Refshaleøen.
Sunset season
Allerede nu kan vi afsløre, at det bliver en fantastisk sæson på Reffen, hvor vi hylder solnedgangen over havnen. Nyd the golden hour på kajkanten over udsøgte dråber fra vores spritnye vinbar, mens du gør dig store tanker om, du du skal gå ombord i surf ‘n’ turf, pan-asiatiske lækkerier eller Alis pakistanske livretter fra de nye street food-køkkener. Bliv bedste ven med hele verden i den fagre nye Beer Garden og til de mange lykkeskabende fester og koncerter, som vi har i støbeskeen.
Altsammen til et lækkert mix af bølgeskvulp og verdensmusik, balearic, kosmisk jazz, electronica, house, italo og meget andet der lyder godt og føles rigtigt.
Reffen bliver bare den tand mere fabulous i år, og vi skyder gang i ekstravaganzaen med en storslået åbningsweekend.
Åbningsweekend
Det kommer til at syde og boble i madboder og barer i åbningsweekenden, hvor vi slår hul på øltønden og slipper musikken løs.
Vi indvier officielt Beer Garden fredag den 24. klokken 16 med at udskænke gratis Reffen Lager brygget af Nørrebro Bryghus. Når tønden er tømt, inviterer brygmesteren indenfor i sit værksted på Reffen, hvor han giver smagsprøver på sine nyeste kreationer.
Og mens humørsaften flyder lystigt, spreder live bands og DJs gode vibrationer på Reffen og får Klub Werkstatt til at skælve hele natten.
Alt kommer til at smage og lyde forrygende, og hvis det utænkelige sker, at vejret ikke sidder lige i skabet, er der altid læ og varme vibes en masse indenfor i Beer Garden og Werkstatt.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.