screenshot_20230313_191030_drive.jpg

Hjælp Bill Gates og Christianshavn-Slotsholmen Rotaryklub

Vi kæmper sammen om en verden uden polio, du kan hjælpe ved at trække et par timer ud af kalenderen og nyde en kirkekoncert, hvor samtlige kunstnere giver deres bidrag, ved at optræde gratis.
Christianshavn- Slotsholmen Rotary, afholder en kirkekoncert med det formål at hjælpe til udryddelsen af polio på verdensplan.
Alle indtægter i forbindelse med koncerten går til formålet, og som altid fordobler Bil Gates beløbet. Driftsomkostninger forsøger vi at hente ved donationer. Skulle der mod forventning være udgifter dækker klubben det.
Formålet med koncerten er desværre ikke så “gammeldags” som det kan lyde. Senest er der i 2022 fundet poliovirus i London og New York.
I Danmark rammes mange i disse år af postpolio. Polio er desværre en sygdom, der i mange tilfælde, måske efter et mildt forløb, vender tilbage mange år efter, med invaliderende følger.
Rotarys kamp mod Polio blev indledt i 1985. Siden da har Rotary i samarbejde med bl.a. UNICEF, WHO og Bill & Melinda Gates Foundation, været frontfigurer i kampen mod Polio.
Der er nu gået 40 år med bekæmpelse af denne invaliderende sygdom, hvor ca. 20 mio. frivillige har vaccineret over 2,5 mia. børn.
Rotary har således, sammen med andre partnere stået bag vaccinationen af hvert 3. menneske på jorden. Udryddelse af polio er gået fra 350.000 tilfælde til ganske få i de senere år. De lande, der desværre stadig er problematiske, er Afghanistan og Pakistan.

Håber vi ses i Filips Kirken Kastrupvej 55
Mandag den 24. april kl. 19.00 – 20.30
Pris 175 kr. incl. et glas vin
Tilmelding Christianshavns-Slotholmens <christianshavn-slotsholmen.nemtilmeld.dk/>

Mette Hanskov, kontrabas og korleder,
Anahit Mughnetsyan, sanger og korleder,
Knud Rasmussen, Pianist
Mikkel Paaske, organist,
Rudi Sisseck, opera sanger,
Christina Friis-Nielsen, sanger,
Jan Reich, organist,
Erik Wessberg, Guitarist
Kor De Levende Sthene fra Helsingør.
Torben Jetsmark konferencier
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.