gallopperiet-papir.jpeg

Paper Reflections i Gallopperiet

Der er fernisering lørdag den 12. november og søndag. Lørdag åbner udstillingen kl. 15 og der vil være fernisering show kl. 18. Søndag åbner udstillingen kl. 12 med show kl. 15!
“Med udstillingen “PAPER REFLECTIONS” trækker Yo Akim og Steen Koerner papirkliptraditionen ind i nutiden og forvandler den i et kreativt møde med urban dans, graffiti, musik, lyssætning, video og streetartkultur.
På samme måde som duoen tidligere har genfortolket teaterklassikere med sprælsk opfindsomhed, har de også her vendt velkendte elementer og udtryk på hovedet, så man ser og oplever papirklippene i anderledes materialer og dimensioner og derved giver mulighed for, at opdage dem på ny.
Læs mere i Facebook eventet [1] Under coronanedlukningen og inspireret af Christiania´s 50 jubilæum, begyndte Yo Akim og Steen Koerner at videreudvikle deres værk og arbejde på en special edition. Med udgangspunkt i de 15 områder Christiania er inddelt i, plus nogle enkelte andre udvalgte spots på Fristaden, er der skabt 21 nye papirklip.
Det er naturligvis også derfor, at det er Gallopperiet, Stadens Museum for Kunst, der lægger lokaler til “PAPER REFLECTIONS”.
Udstillingen kører fra lørdag d. 12. november, til og med søndag d. 4. december
I forbindelse med udstillingen, afholdes der hver lørdag, kl 14 – 17, workshop med Yo Akim og Steen Koerner med forskellige musikalske gæster.”

Links: —— [1] cakultur.us14.list-manage.com/track/click?u=a67075d2ee0f461051a6aaea9&id=176746c7c8&e=106dadcd5e
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.