20221125_142055

Ønsketræ bliver til Indsamlingstræ

Når gaveønskerne på træet i Amager Centret er opfyldt, indsamles der midler til støtte for børn og unge.
Som så mange andre, har Christianshavn og Amager Rotary et Ønsketræ i et af landets indkøbscentre. Men som de eneste, stopper vi ikke, når ønskerne er opfyldt. Mange vil gerne støtte, så derfor har vi en MobilePay-indsamling, hvor midlerne i år går til en julefest for og gaver til ukrainske børn. Tidlige har vi støttet grønlandske børn og Joannahuset på Christianshavn. I år glæder vi os til at “blive en del af festen” når vi den 17. dec. i Skelgårdskirken stiller op med leg, gaver og julegodter og gør en lille forskel for de børn, der er blevet en del af krigen.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.