Christianshavner-forlag udgiver fodboldbog til børn og unge

Our Football Heritage, som er et lille forlag på Overgaden 4 på Christianshavn, har netop udgivet deres fjerde bog i serien om fodbold, specielt skrevet til børn og unge. “Danmarks største landskampe” handler om landsholdet og beskriver en række profiler, både historiske og nuværende. Det er de to sportsjournalister fra DR, Andreas Kraul og Lars Hestbech, som har skrevet bogen, som har forord af Kasper Hjulmand.
Forlaget har en bagtanke med at udgive bøgerne, nemlig at få dem til at læse bøger. Med konkurrencen fra de elektroniske medier, kan det være en udfordring at få børn og unge til at læse, men hvis det handler om noget, der interesserer dem, går det noget nemmere. Desuden håber forlaget på, siger direktøren Christian Toldam, at bøgerne vil inspirerer målgruppen til også at deltage aktivt i sporten.
Forlaget håber på at kunne videreudvikle ideen til på sigt at kunne lave undervisningsmateriale til folkeskolen med udgangspunkt i fortællinger fra fodboldens verden, sådan som Brian Laudrup gør det i “Fodbold-Fulton”.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.