siri_og_iben_web.jpg

Anmelderroste forfattere på Nordatlantens Brygge

Siri Ranva Hjelm Jacobsen & Iben Mondrup
Søndag 27. marts 2022 kl. 15 kan man møde de romanaktuelle og anmelderroste forfattere Siri Ranva Hjelm Jacobsen og Iben Mondrup på scenen i Nordatlantens Brygges litteratursalon NordOrd.
Sanselig og poetisk fortælling Siri Ranva Hjem Jacobsens Dafnesyndromet udspiller sig i 1990’erne, hvor efterskoleeleven Miki drages mod Laura, som fører ham mod både indre og ydre opløsning. 136 år senere interviewer et forskerteam hans mor om hendes særlige fysiske egenskaber. Med træk fra både gotisk litteratur og græsk mytologi er Dafnesyndromet en sanselig og poetisk fortælling om forvandling og flugt – og om at overskride sig selv og blive et med naturen.
En historie om kærlighed og overgreb Iben Mondrups nye roman Vittu er en selvstændig fortsættelse af Tabita (2020), hvis dansk-grønlandske adoptionstema bearbejdes videre, men nu fra nye vinkler gennem historien om Tabitas lillebror Vittu. Det er en intens og anfægtende roman om kærlighed og overgreb – og om den hårfine balance mellem længsel og afhængighed. Anmelderne konstaterede at Mondrup skriver ”mesterligt om forbudte følelser, svigt og overgreb” (litteratursiden.dk), og at læsningen ”gør ondt på den gode måde” (Weekendavisen).
Bogsamtaler Siri Ranva Hjem Jacobsen samtaler med Birgir Thor Møller og Iben Mondrup med Mai Misfeldt. Arrangementet varer i alt ca. 90 min og koster 60 kr. Find link til billetsalg på <www.nordatlantens.dk> www.nordatlantens.dk Der er bogsalg i litteratursalonens café, hvor forfatterne signerer deres bøger efter arrangementet. Dørene åbner 45 min før start.
Christianshavns bogfestival 2022 Arrangementet indgår i Christianshavns Bogfestival, der foregår 21.—31. marts forskellige steder i bydelen med Christianshavns Bibliotek som arrangør. Læs mere på: <bibliotek.kk.dk/christianshavns-bogfestival> bibliotek.kk.dk/christianshavns-bogfestivalThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.