Nikolaj Kirk på Rådhuspladsen i dag

Amager Fælleds venner benyttede hvad man må kalde sidste chance for at gøre deres standpunkt klart inden valget på tirsdag. I et stort anlagt program på Rådhuspladsen bidrog en lang rækker personligheder med indlæg om de små oaser, som hele tiden inddrages af Københavns Kommune med henblik på bebyggelse. Men som formanden for Dansk Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding sagde, så er de største juveler nok dem der ikke blev bygget. Hvem vil ikke hellere have en Amager Fælled end et Rundetårn?

Nikolaj Kirk plejer heller ikke at være ordlam når han taler i denne sammenhæng (eller andre, for den sags skyld). Her er hans tale fra i dag.

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.