hart-bageri-ditte-isager-1

Hart bageri åbner på Holmen

Foto: Ditte Isager

Hart Bageri åbner på Holmen i København

Den 13. November flytter Richard Hart, chefbager og medejer af Hart Bageri, sin butik på Christianshavn til Holmen i København. Få meter fra havnefronten på den spirende, kreative halvø vil man nu kunne nyde brød, kage og wienerbrød fra det populære bageri.

“Vi har grebet chancen for at åbne i nye lokaler, og kan slet ikke vente med at vise stedet til vores gæster.  Det er den flotteste bygning i hele byen med solopgang på den ene terrasse og solnedgang på den anden. Man kan endda sidde og kigge på Amalienborg mens man nyder bølgeskvulpet,” siger britiske Richard Hart.

Hart Bageri åbner i det historiske Mærsehus, en fredet bygning fra midten af 1700-tallet, hvori den danske flåde opbevarede deres mastekurve.

“Det er det perfekte sted at sidde og nyde en kardemomme-croissant eller en bid frokost. København viser sig virkelig fra sin flotteste side her, og vi kommer til at udvide vores sortiment, så man også kan få en bid mad i løbet af dagen,” uddyber Richard Hart.

Hart vil i de nye lokaler have en større menu end hidtil på Christianshavn, fx deres kendte kimchi-sandwiches og et bred sortiment af kager. Man vil som altid også kunne nyde kaffe, the, naturvin og fadøl.

“Vi har været meget glade for at holde til på Christianshavn, og flytter heldigvis kun et par hundrede meter væk, så det bliver ikke til besvær for vores stamgæster. Til gengæld er de nye lokaler større, så vi har fået mere plads og kan på den måde smide ekstra ting på menuen.”

Butikken vil være åben syv dagen om ugen fra morgen til aften. Således er det både muligt at købe bagværk med hjem til morgenbordet eller sætte sig i solen langs vandet for at nyde de unikke omgivelser.

Hart Bageri åbnede på Frederiksberg i 2018 og har siden serveret genfortolkninger af danske bagetraditioner til lokalmiljøet. Alt er bagt fra bunden i små portioner og med håndværket i fokus hos Richard Hart, som med et internationalt hold i ryggen har været med til at løfte baren for surdejshåndværket i byen.

På åbningsdagen d. 13/11 vil Hart, som de har tradition for på Frederiksberg, have fem kager med golden tickets i på hylderne. De heldige køber af brødene med golden tickets vil vinde et års forbrug af surdejsbrød.

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.