arkitekturløb

Arkitekturløbet 2021 – et oplevelsesløb gennem byen

Foto: Dansk Arkitekturcenter

Dansk Arkitektur Center (DAC) inviterer i partnerskab med DGI Storkøbenhavn og i samarbejde med Københavns Kulturkvarter til Københavns smukkeste motionsløb for alle, der ønsker at se byens arkitektur på en ny måde.

Det er en helt speciel oplevelse at løbe igennem Københavns gader og passager, haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – især når man får lov til at løbe steder, hvor det normalt ikke er tilladt. Netop det får byens motionister mulighed for, når Arkitekturløbet igen i år løber af stablen søndag den 29. august.

Den nøje kuraterede rute fører deltagerne gennem DACs værksamling ude i byen – selve den københavnske arkitektur – og giver adgang til bygninger, der normalt er lukkede for offentligheden. Deltagerne får blandt andet mulighed for at lunte gennem Vartov, Krigsmuseet og Københavns Rådhus.

Løbet skydes i gang den 29. august på Lille Langebro til tonerne af jazz, og efterfølgende serveres kaffe og en let morgenmad på Bryghuspladsen. DAC Arkitekturløb er i år en del af Kulturhavn Festival.

Et oplevelsesløb for alle
Løbet foregår uden tidtagning og inviterer både hurtigløbere og hyggemotionister til at være med. Deltagerne kan vælge imellem at gå 5 kilometer eller at løbe enten 5 eller 10 kilometer på ruter, der er lige inspirerende, uanset hvor hurtigt man løber.

Løbet foregår den 29. august kl. 9-12, med start ved Lille Langebro og slutpunkt ved BLOX. Læs mere om Arkitekturløbet her.

Billetpriser:
Voksne: 295 kr.
Børn (op til 12 år): 150 kr.
Der udbydes et begrænset antal billetter.
Tilmeldingen lukker den 27. august 2021.
Billetter kan købes her.

DAC Arkitekturløb er udviklet af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med DGI Storkøbenhavn og i samarbejde med Københavns Kulturkvarter og Saysky.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.