asbjorn1

Asbjørn Kaasgaard fylder rundt i dag

Asbjørn Kaasgaard fejrede på ganske uformel måde sin 70 års fødselsdag i dag – naturligvis på plænen bag det velkendte “Vagthuset” ved indgangen til Christianshavn. Huset rummer jo således Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv, som Asbjørn er formand for og ildsjæl i.

Asbjørn kan også fejre en anden mærkedag i denne tid – nemlig at han har boet på Christianshavn i 50 år. Han kom hertil for at studere til bibliotekar, en funktion han som færdiguddannet bestred i mange år på Christianshavns Bibliotek.

Foruden den historiske forankring, er Asbjørn også levende interesseret i den fremtidige udvikling af Christianshavn og er i den anledning næstformand i Christianshavns Lokaludvalg.

Dagen blev fejret med medlemmer af Christianshavns Lokalhistoriske Forening, medlemmer af Sammenslutningen af Lokalhistoriske Foreninger i københavn og medlemmer fra de arbejdsgrupper, som han arbejder sammen med i Lokaludvalget, og naturligvis med kæresten Elsebeth, som også er en gammel skolekammarat.

Stort til lykke fra Christianshavns Kvarter, som har haft fornøjelsen af at samarbejde med den lokalhistoriske forening (.. OG arkiv!) i adskillige projekter, senest Kinafarerne og I digternes spejl.

 


Asbjørn og Elsebeth
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.