christianshavnerdag

Årets Christianshavnerdag

Lokaludvalget inviterer igen til Christianshavnerdag, som i år bliver afholdt søndag den 5. september
kl. 11 – 17 i Sankt Annæ Gade fra Strandgade til Dronningensgade.

Vi planlægger en dag med kaffe på Snorrebroen, musik og debatter med relation til det kommende kommune- og regionsvalg og overskriften “Klima” fra scenen ved Dronningensgade, cirkus og gamle lege for børnene, boder så foreninger kan informere om deres aktiviteter og sidst, men ikke mindst vil Lokaludvalget uddele Havnens Pris til en christianshavner, der gør særlig meget for vores bydel.

Vi håber, at I har lyst til at være med, og vi vil allerede nu bede jer reservere dagen og overveje hvordan, I vil promovere jeres forening, give jeres kunder specialtilbud og sørge for, at gæsterne kan købe mad og drikkevarer i løbet af dagen.

Kontakt: Asbjørn Kaasgaard mail: asbjorn@webspeed.dk eller til Jette Philipsen mail: jette.ph@webspeed.dk
Kontaktperson for restauranter/caféer er Ulla Bo Skovvart mail: ulla.bo@skovvart.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.