carsten breuning

Vi har SOL og VIND!

kære alle,

Vi er nu 75sm fra fastlandet og VI HAR VIND!! Dejlig vind – 15 knob agten fra og vi suser derudaf med 5-6 knob. Vi regner med at anduve Strædet tidligt i aften og så bruge natten på at sejle op ad den og nå Port Angeles i morgen tidligt.

Ikke blot ahr vi vind – men da jeg stod op var himmelen SKYFRI og vi har SOL!!! Og hvad så – sol? I skal regne med at vi ikke har aft en solskinsdag i over 2 uger. Når jeg kigger tilbage i vores logbog kan jeg se at vi har skrevet (hver fjerde time)
Overskyet, 80, 90 eller 100% Flere gange har skyerne været så langt nede at de var ved havoverfladen og så var det tåget.

Men nu har vi sol. Jubiiii!

Vi har haft mange hvaler der har svømmet forbi Capri for at kigge lidt nærmere på denne flydene genstand og vi kan kun håbe på at ingen af dem beslutter sig for at bruge Capri til at klø sig på ryggen eller at vi sejler ind i en der ligger og sover på overfladen. Hvalerne er ikke så skræmmende om dagen, men om natten……………..

Vi kommer ind i morgen tidligt hvis alt gå vel og så har vi været på havet i 24 1/2 døgn – den længste tid vi har været det.

Jeg skriver når vi er inde for at sige at vi er kommet godt frem.

vinni og carsten
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.