Oversvømmelse i Torvegade

For anden dag i træk har Torvegade i dag været spærret for al trafik på grund af ledningsbrud i vejbanen. Angiveligt har Hofor i forbindelse med reparationsarbejder andetsteds i byen fået sat for meget tryk på ledningssystemet. Det holdt det ikke til, og adskillige brud er opstået på forskellige lokationer rundt om i byen.

Trafikken er i forbindelse med de to dages reparation ført ad Skt. Annægade, som har været meget travl.

Christianshavns Kvarter har forsøgt at få en kommentar fra Søren Pind for at høre om trykket i hans vandhane var blevet forbedret i forbindelse med episoden. Han er tidligere gået i kamp for højere vandtryk i hovedstaden https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/minister-i-kamp-mod-slappe-straler-vandtryk-lavere-end-i-afrika. Han er dog ikke vendt tilbage på vores henvendelse.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.