Ingen ideer til dagsudflugt?

Har du besøgt alle museerne i København og er vejret ikke til stranden? Så kunne du overvejen Ringsted Radiomuseum. Vi har for nylig været der og fik ovenstående film med hjem.

Museets samling er samlet over de sidste 50 år og omfatter godt 5000 genstande, hvoraf dog “kun” 500 udstilles ad gangen, fordi der ikke er plads til flere. Museet har i flere omgange leveret apparater til store danske tv-serier og film, bl.a. Krøniken, hvor man til historien om radiofabrikken “Bella” leverede 50 ens sort/hvide TV-apparater, hvoraf de 30 var sat i stand så der var billede på. På udstillingen kan man se – og høre – flere af de radioapparater, som personerne i “Matador” hørte vigtige beskeder på om krigens forløb.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.