Christianshavns uafhængige isenkræmmer

Bag en enorm presenning er “Kræmmerhuset”, Christianshavns isenkræmmer, godt skjult. Men kunderne ved hvor de skal finde forretningen og især indehaveren Saghir Mohammad, som løser i hundredevis af mærkværdige problemer i løbet af sin arbejdsdag. De fleste har relation til forretningens fokus og involverer en særlig lim, nogle små beslag eller noget nogen har set på en rejse i Sydeuropa. Men der er sandelig også en del af de opgaver Saghir bliver stillet, hvor han må ekstemporere for at finde løsninger, som han måske ikke engang kan tage betaling for.
Men den strøm af forespørgsler som Saghir præsenteres for på en helt almindeligt lørdag formiddag, var det ganske udfordrende at lave et interview. Men hen mod lukketid lykkedes det…
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.